Fažana (HR)

Kamp Pineta1-6 Guests

Fažana - Kamp Pineta; hišica TWC / TV/ klima ; 4 +2; parkirno mesto

Cene nočitev v počitniških enotah veljajo do 11. 10. 2024. Cene po mesecih: Termini od 26. aprila do 2. maja; za člane SŽS 45,00€; za ostale prosilce 60,00€ Termini od 2. maja do 12. maja; za člane SŽS 40,00€; za ostale prosilce 50,00€ Termini od 12. maja do 22. maja; za člane SŽS 40,00€; za ostale prosilce 60,00€ Termini od 22. maja do 1. junija; za člane SŽS 50,00€; za ostale prosilce 70,00€ Termini od 1. junija do 11. junija; za člane SŽS 60,00€; za ostale prosilce 80,00€ Termini od 11. junija do 21. junija; za člane SŽS 70,00€; za ostale prosilce 80,00€ Termini od 21. junija do 1. julija.; za člane SŽS 80,00€; za ostale prosilce 110,00€ Termini od 1. julija do 20. avg.; za člane SŽS 95,00€; za ostale prosilce 110,00€ Termini od 20. avg. do 30. avg.; za člane SŽS 85,00€; za ostale prosilce 110,00€ Termini od 30. avg. do 9. sept.; za člane SŽS 75,00€; za ostale prosilce 80,00€ Termini od 9. sept. do 19. sept..; za člane SŽS 65,00€; za ostale prosilce 80,00€ Termini od 19. sept. do 29. sept..; za člane SŽS 50,00€; za ostale prosilce 50,00€

Za vse vikend pakete (od petka do nedelje) se dodatno zaračuna 10€ na noč.

Vsi termini so 10 dnevni, razen termin od 26.4. do 2.5., ki je 6 dnevni. Če termin ostane prost po razpisu, potrdimo tudi termine, ki so krajši, vendar ne manj kot 5 dni.

V ceno ni vključen strošek, ki vključuje čiščenje hišice po letovanju in uporaba posteljnine in brisač (strošek bo po ceniku, ki bo na recepciji) ter turistična taksa. Oboje mora uporabnik poravnati na recepciji. Hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom.

Galija je mobilna hišica, ki lahko sprejme do šest oseb. Površina hiške je 24/m², nahaja cca 250 m od morja. V hiški sta 2 spalnici, ena z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima ležiščema. V dnevnem prostoru se nahaja raztegljiv kavč in televizija ter miza z dvema stoloma. V kuhinji je kuhinjska niša, z plinskim štedilnikom in napo ter hladilnikom, na voljo je tudi kuhinjski pribor. V kopalnici je steklena tuš kabina, umivalnik in wc. Mobilna hišica ima klimo. Zunanji del ima pokrito leseno teraso v velikosti 4m x 2,5m, z mizo in stoli. Kamp Pineta ponuja restavracijo in bar, trgovino z živili, pekarno in slaščičarno ter skupni žar za vse goste kampa. V kampu se nahaja tudi otroško igrišče. Kamp Pineta je oddaljen 2 km od ribiškega mesta Fažana, odhodnega pristanišča za nacionalni park Brioni ter 10 kilometrov od starodavnega Pulja. V kampu Pineta boste uživali v blagi mediteranski atmosferi, kristalno čistem morju in enkratni, svetovno znani istrski gastronomiji. Obdajte se z naravo, ki je bogata z mediteransko vegetacijo in se sprostite v senci borovcev. Kamp Pineta je odličen kraj za počitek za vso družino. Posebna atrakcija za turiste je bližnji nacionalni park Brioni, ki šteje 14 otokov, na njih pa tudi Safari Park, katerega bodo zagotovo veseli najmlajši gosti.

Zaradi povečanega zanimanja priporočamo rezervacijo celotnega termina.

Tags

👶 Kid friendly, 🧑‍🦽 Accessible, 🏖️ Sea view, 🚗 Free parking, 👨‍👩‍👧‍👦 Family friendly, ❄️ Air conditioning, 🍽️ Restaurant

May 2024

• Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
Closed
Unavailable
Available

Pošlji povpraševanje

Kamp Pineta

Sindikat železničarjev Slovenije

Looking for something else?

Zlatibor (SRB)

Zlatibor